Om Oss

Jan-Erik Karlsen

Jan-Erik Karlsen er født i 1956. Han begynte tidlig å spille Ess-klarinett og
tenor-sax i skolemusikken. Gitargal ble han i 12års alderen og han fikk sin første gitar, Suzuki, sendt med jernbanen fra en butikk i Kristiansand. Han ble frelst da han var 13 år og fikk mange ulike oppgaver i Baptistkirken.
Det har alltid vært ”Nashville country stilen” som har opptatt Jan-Erik. Han
begynte i et kristent band i 1976 og det ble utallige møter og konserter i både inn og utland med dem. Det ble også en LP-innspilling i 1981 utgitt på Klango.

Jan-Erik var med å starte Country Comfort i 1987. Siden den gang har det blitt 35-40 konserter i året i ulike sammenheng. Begeistringen for sang og musikk er minst like sterk i dag som noen gang tidligere.

Solvei Friis Larsen

Solvei Friis Larsen er født i Trondheim i1956. Allerede som 3 åring var hun
”gatesanger” og opptrådte i bakgårdene i Trondheim der småpengene drysset fra altanene. At det var et stort sang talent forsto man tidlig. Sangundervisning var til stor hjelp. Etter en konsert med symfoniorkesteret i Trondheim skrev Adresseavisa om den ”nye Kirsten Flaggstad.” Karrieren som operasanger tok slutt da hun ble frelst 15 år gammel.
Siden har Solvei sunget inn 22 LP eller CD plater på 4 ulike språk. Hun har sunget og hatt konserter i utallige land og deltatt i mange radio og TV programmer i USA, Canada, Romania, Danmark, Sør-Afrika etc foruten sitt hjemland Norge. I 1997 deltok hun som representant for Norge i en sangfestival i Nord Korea. Hun ble boikottet av norske media i perioden 1988 – 2012 fordi hun hadde kristne konserter i Sør-Afrika noe som vakte internasjonalt oppstyr. Men for Solvei er det viktig å få oppmuntre mennesker med sangen uansett hvor i verden hun er.

Solvei ble med i Country Comfort våren 2018 og elsker den nye utfordringen. Hun er gift med Finn Henrik og har 4 barn og 6 barnebarn.

Karl Fredrik Dahl

Karl Fredrik Dahl - bosatt i Halden. Har spilt akustisk gitar i Country Comfort siden oppstarten i 1987. Musikalsk påvirkning fra ulike sjangere innen country/countrygospel, bl.a. The Everly Brothers og Merle Haggard.
Countrygospel-duoen Curt &Roland gjorde stort inntrykk da de opptrådte første gang i Halden i 1972! Karl Fredrik er aktiv med gitar/sang i ulike musikalske besetninger.

Torfinn Johnsen